Resultaten voor inspelen

 
inspelen
inspelen Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: inspelen DE inspelen ES inspelen FR. Vertalingen inspelen NLEN. speelde in verl.tijd heeft ingespeeld volt.deelw. als voorbereiding op een wedstrijd je sport beoefenen sport practise, warm up.
Inspelen op Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: Inspelen op DE Inspelen op EN Inspelen op ES. Vertalingen Inspelen op NLFR. nsp e l n p.
inspelen/vervoeging WikiWoordenboek.
zal me inspelen. zullen ons inspelen. speelt je in. bijzin je in speelt. spelen je in. bijzin je inspelen. speelde je in. bijzin je in speelde. speelden je in. bijzin je in speelden. zal, zult je inspelen. zullen je inspelen.
inspelen WikiWoordenboek.
van een instrument. wederkerend zich: al spelend zich voorbereiden op iets. Het woord inspelen staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd inspelen herkend door. van de Nederlanders.
Inspelen op definitie Encyclo.
Alle woorden A-Z. inspelen op werkw.Uitspraak: nspeln p Verbuigingen: speelde in op verl.tijd enkelv. Verbuigingen: heeft ingespeeld op volt.deelw. actief reageren op iets Voorbeeld: Een winkelier moet inspelen op de behoefte van zijn klan. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/inspelen: op. Geen exacte overeenkomst gevonden.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: inspelen. i nspelen speelde in, heeft, is ingespeeld 1 sport zich al spelend weer vertrouwd maken met het spel 2 op zich richten naar; oog hebben voor. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken?
werkwoord inspelen vervoegen.
wij zullen ingespeeld hebben. jullie zullen ingespeeld hebben. zij zullen ingespeeld hebben. Onvoltooid verleden toekomende tijd ovtt. ik zou inspelen. jij zou inspelen. hij zou inspelen. wij zouden inspelen. jullie zouden inspelen. zij zouden inspelen. Voltooid verleden toekomende tijd vvtt.
inspelen op Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: inspelen op DE inspelen op ES inspelen op FR. Vertalingen inspelen op NLEN. speelde in op verl.tijd heeft ingespeeld op volt.deelw.
Inspelen 6 definities Encyclo.
inspelen op de behoeften precies doen of maken wat mensen verlangen. Gevonden op http//www.muiswerk.nl/mowb/wordinspelen.: Naar analogie met het inrijden van auto's' bij de hedendaagse auto techniek al zo goed als achterhaald heeft iemand bedacht dat je ook audio apparatuur of onderdelen daarvan zou moeten inspelen.

Contacteer ons